Δημήτρης Παπαστεργίου - Μανώλης Φανουράκης αντάλλαξαν ιδέες και τεχνογνωσία.

Mε τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου συναντήθηκε στα Τρίκαλα την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Φανουράκης.

Η από καιρό, επαφή των δύο Δήμων,  σε επίπεδο Δημάρχων, Παπαστεργίου-Τσέπελη αντικατοπτρίστηκε και στη συνάντηση με τον Μανώλη Φανουράκη, σε μια συζήτηση που επικεντρώθηκε στον σχεδιασμό των έξυπνων πόλεων, καθώς η σύγχρονη τεχνολογία εξυπηρετεί, πλήρως, καινοτόμες ιδέες και άλλες φορές, επιβάλει αυτονόητες λύσεις στην εξυπηρέτηση, ενημέρωση και επαφή του πολίτη, με τις δημόσιες – δημοτικές δομές.

Η επικοινωνία και συνεργασία των δύο Δήμων σε θέματα που αφορούν και σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και υποστηρικτικές δομές πρόνοια, όλο αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα στον τομέα της αντιμετώπισης της πανδημίας,  με όλες τις παρενέργειες που αναπτύσσονται στην κοινωνία, συνεχίζεται και θα διευρυνθεί, ακόμη περισσότερο.

Ταυτόχρονα ο Μανώλης Φανουράκης είχε επικοινωνία και με την  Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού́, Αθλητισμού́ και Δημοσίων Σχέσεων κα. Έφη Λεβέντη και την ίδια ημέρα παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα Τρίκαλα - Α.Ο.Ξάνθης, για την 19η αγωνιστική́ της Super League 2.

Ο Δήμος Ξάνθης θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Δήμο Τρικκαίων, ανταλλάσσοντας, ιδέες και  τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς και δομές, ώστε να εξυπηρετείται το κοινό όφελος, της κοινωνίας των πολιτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά