Ο Τάσος Μεταξάς μας δείχνει τον δρόμο

Για περισσότερο από ένα χρόνο βρισκόμαστε με μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και αυτό έχει μόνο  αρνητικά  αποτελέσματα στη φυσική ανάγκη του ανθρώπου για επαφή και επικοινωνία.

Κάνοντας όμως την αδυναμία δύναμη, τη δυσκολία ευκαιρία, κάποιοι συμπολίτες μας που έχουν περίσσευμα ψυχικής ανδρείας, αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν τη δύσκολη αυτή συγκυρία με αισιοδοξία , χαμόγελο και ελπίδα.

Είναι αυτοί που στην πράξη, με τη δική τους στάση απέναντι στη ζωή, δίνουν το μήνυμα της ελπίδας και της δημιουργίας και υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο Τάσος Μεταξάς, επιχειρηματίας από τα Άβδηρα, πάντα  με διάθεση για επαφή και επικοινωνία, εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους ανθρώπους που ζητούν την παροχή των υπηρεσιών του και ταυτόχρονα με ευγένεια και αισιοδοξία και πάντα με την απαραίτητη διπλή  «μάσκα» στο πρόσωπο, που δεν είναι ικανή να κρύψει το χαμόγελο της ψυχής του.

Ο Τάσος Μεταξάς έχει έναν φανερό έρωτα…. Είναι η μουσική και το μπουζούκι που υπεραγαπά.

Βρήκε την ευκαιρία με τους περιορισμούς, εξοικονόμησε λίγο περισσότερο χρόνο και μελέτησε περισσότερο από ότι συνήθως.

Τα αποτέλεσμα δείχνει το μέγεθος της προσπάθειας.

Ακούστε τον.

Είναι ίσως,  ένα πολύ καλό παράδειγμα,  για να σταθούμε όλοι μας,  μπροστά στα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε, όλο αυτό το διάστημα και να κάνουμε τη δυσκολία ευκαιρία.

Να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, δίνοντας χρόνο στα χόμπι και τις αναζητήσεις μας, να ενεργοποιήσουμε τη δημιουργική μας διάθεση, να ξεπεράσουμε την άρνηση που ίσως σε μεγάλο βαθμό κατακλύζει το «είναι» μας, να αγωνιστούμε για το καλύτερο, να αγωνιστούμε για το μέλλον και το αύριο που θα έρθει και πάλι φωτεινό.

Τάσο Μεταξά σε ευχαριστούμε που μας ………  ξεπερνάς

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά