Σε Σταυρούπολη και Κέντρο Υγείας ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης

Τη Σταυρούπολη επισκέφθηκε ο βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ κ. Σ. Τσιλιγγίρης, όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο κ. Ελευθεριάδη με τον οποίο συζήτησε  θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.

Είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχτούν οι ορεινές περιοχές της Ξάνθης και ιδιαίτερα η Σταυρούπολη, επισημαίνει ο κ. Τσιλιγγίρης.

Την ανάγκη στήριξης των ορεινών περιοχών του Νομού μας , την έχει επισημάνει στις συνεδριάσεις της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης κατ’επανάληψη, υπενθυμίζει.

Στη συνέχεια , επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και την Διεύθυνση.

Με την  Διευθύντρια συζήτησε τρόπους ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας το οποίο εμφανίζει ελλείψεις στο ακτινολογικό τμήμα αλλά και σε οδηγούς ασθενοφόρων.

Εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στο έργο που επιτελεί το Κέντρο Υγείας , στο οποίο θα σταθεί –τόνισε-  αρωγός με όλες του τις δυνάμεις.

Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ενίσχυση όλης της περιοχής.

Επιπρόσθετα ,ενημερώθηκε για το ρυθμό των εμβολιασμών καθώς ως γνωστόν το Κέντρο Υγείας της Σταυρούπολης είναι ένα από τα Εμβολιαστικά Κέντρα κατά της νόσου Covid-19 στην ΠΕ Ξάνθης.

Η σύγχυση που έχει προκληθεί αναφορικά με το εμβόλιο της AstraZeneca έχει οδηγήσει σε πτώση του ρυθμού εμβολιασμών, κάτι το οποίο ως έναν βαθμό είναι απολύτως λογικό. Παρόλα αυτά ,θα πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και τις αρμόδιες αρχές έτσι ώστε μέσω του εμβολιασμού να δώσουμε ένα τέλος στον εφιάλτη της πανδημίας και να πάρουμε πίσω τον έλεγχο των ζωών μας, υπογράμμισε ο κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά
Σταυρούπολη