Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’: Ξεκινά τις εξωτερικές αιμοδοσίες την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου από το Πνευματικό Κέντρο Πηγαδίων

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’ ενημερώνει ότι ξεκινούν οι Εθελοντικές Αιμοδοσίες μετά την ανάπαυλα του Καλοκαιριού και καλεί τους Ξανθιώτες να αιμοδοτήσουν, στην πεντηκοστή πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, στην φιλόξενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πηγαδίων, την Κυριακή στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 10:00πμ έως τις 14:00μμ.

Μαζί μας, υπενθυμίζει πρέπει να έχουμε τη μάσκα μας και να την βάζουμε κυρίως μέσα στο χώρο της αίθουσας αιμοληψίας.

- Όσοι έχουν εμβολιαστεί με σκεύασμα Pfizer/BioNTech ή Moderna μπορούν να αιμοδοτήσουν επτά ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εάν δεν έχουν κάποια συμπτώματα.

-Όσοι έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα AstraZeneca ή Johnson & Johnson μπορούν να αιμοδοτήσουν είκοσι οκτώ ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εάν δεν έχουν κάποια συμπτώματα.

Τέλος, θυμίζει και ενημερώνει ότι για αυτούς που δεν τους βολεύει να έρθουν σε εξωτερικές αιμοδοσίες, η μόνη λύση είναι η προσέλευσή τους στη Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, με το πρωινό ωράριο από Δευτέρα έως και Παρασκευή 8:30 με 14:00, και επίσης κάθε Δευτέρα απόγευμα από τις 17:30μμ έως τις 19:30μμ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά