Via Egnatia : συναυλία με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και το Γιώργο Κακοσαίο στις 24 Σεπτεμβρίου

Η Π.Ε. Ξάνθης, σε συνέχεια των δράσεων που πραγματοποιεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ Via Egnatia, διοργανώνει συναυλία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την οποία συνοδεύει ο Γιώργος Κακοσαίος.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο ΑΟΞ την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00.

Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ελεύθερη για το κοινό, ωστόσο προϋποθέτει ηλεκτρονική κράτηση θέσης στο σύνδεσμο https://booking.open1.eu/pamth-xanthi-fest . Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων ενεργοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Με την είσοδό σας στην εφαρμογή, συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται και με την ολοκλήρωση της κράτησης λαμβάνετε επιβεβαιωτικό mail το οποίο επιδεικνύετε –τυπωμένο ή στο κινητό σας – κατά την προσέλευσή σας.

Η κράτηση θέσης δίνει την άνεση της ασφαλούς και βέβαιης κράτησης, ωστόσο, λόγω των περιορισμένων θέσεων που διατίθενται παρακαλούμε όσους προβούν σε κράτηση και για διαφόρους λόγους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, να ακυρώσουν την κράτηση Η ακύρωσή της γίνεται μέσω του e-mail που αποστέλλεται κατά την ολοκλήρωση της κράτησης.

Κατά την προσέλευση-παράσταση-αποχώρηση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τον χρόνο πραγματοποίησής της και για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι κάνουν κράτηση να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν την έναρξη. Για τον ίδιο λόγο η διάθεση των θέσεων θα γίνεται σταδιακά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια; Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά