Βούλα Μαυρίδου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν το Συνέδριο των Δημοτικών μέσων Ενημέρωσης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους όλου του Δ.Σ και της ομάδας συντονισμού και οργάνωσης της διεξαγωγής του 3ου Ετήσιου Συνεδρίου των Δημοτικών Μέσων Ενημέρωσης στην πόλη της Ξάνθης, απηύθυνε το μέλος του Δ.Σ της ΔΕΠΘΕ και μέλος της ομάδας οργάνωσης και συντονισμού του Συνεδρίου κ. Βούλα Μαυρίδου, μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου.

Η κ. Μαυρίδου εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη επιτυχημένη διοργάνωση και μετέφερε τον ενθουσιασμό και τα θετικά σχόλια του συνόλου των συνέδρων για την άψογη διοργάνωση, τη ζεστή φιλοξενία και το άρτιο πρόγραμμα ξενάγησης στο σύνολο του Νομού Ξάνθης :’οι εργασίες του Συνεδρίου στέφθηκαν με επιτυχία και παράλληλα μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε στους επισκέπτες μας από όλη την Ελλάδα τις ομορφιές, την ιστορία και τη φιλοξενία των ανθρώπων της Ξάνθης. Είναι εντυπωσιακό, και συνάμα συγκινητικό, το γεγονός ότι οι περισσότεροι μας διαβεβαιώσαν ότι θα επιστρέψουν στην πόλη μας ως επισκέπτες. Ήταν πολύ θετικό και το ότι το συνέδριο συνέπεσε με τις φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης’.

Ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τη διοργάνωση από την τοπική αγορά της Ξάνθης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συνέδρους να επιστρέψουν στις πόλεις τους και με …’γεύσεις’ από την όμορφη Ξάνθη. Ευχαρίστησε έναν προς έναν τους χορηγούς για τις προσφορές τους καθώς επίσης και όλους όσους εργάστηκαν για την τριήμερη διοργάνωση.

Ακούστε την κ. Βούλα Μαυρίδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά