Μ.Σπανίδης : η συμμετοχή του ΠΗΓΑΣΟΥ στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας υπενθυμίζει το σεβασμό που πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί για όλα τα οχήματα-Τα συγχαρητήρια του προέδρου προς τον νεαρό πρωταθλητή Α.Παπαδόπουλο

Το μήνυμα που στέλνει με τη συμμετοχή του στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας ο ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης ‘Ο ΠΗΓΑΣΟΣ’, δεν είναι άλλο από την υπενθύμιση προς τους οδηγούς του συνόλου των τροχοφόρων που κινούνται στους δρόμους της Ξάνθης, ότι απαιτείται σεβασμός προς τους υπόλοιπους οδηγούς, αλλά και στις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠΗΓΑΣΟΥ κ. Μιχάλης Σπανίδης.

Ακούστε τον κ. Μιχάλη Σπανίδη.

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ αποδέχθηκε την πρόσκληση του γραφείου ευρωπαϊκής πληροφόρησης ΑΜΘ, και, όπως σε κάθε του δράση, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας καλεί αύριο, στις 18:00, με σημείο συνάντησης την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, σε μια ποδηλατοβόλτα μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες.

Η πορεία που θα ακολουθηθεί είναι η κλασική πορεία των ποδηλατοβολτών της Τετάρτης , δράση που έχει καθιερώσει ο σύλλογος.

Με την ευκαιρία της πρόσκλησης, ο κ. Σπανίδης σύστησε  - και ταυτόχρονα συνεχάρη- τον Πρωταθλητή Ποδηλασίας Δρόμου Μακεδονίας & Θράκης για το 2021, Αντώνη Παπαδόπουλο, ο οποίος συμμετέχοντας σε δυο ποδηλατικές διοργανώσεις, πανελλήνιας εμβέλειας , στην κατηγορία των παμπαίδων, έφερε στην Ξάνθη δυο μετάλλια, ένα χάλκινο και ένα ασημένιο.

Ο πρόεδρος του ΠΗΓΑΣΟΥ συστήνοντας το νεαρό πρωταθλητή του συλλόγου, έκανε λόγο για ένα παιδί με εξαιρετικές δεξιότητες αλλά και ήθος, το οποίο χωρίς αμφιβολία θα διακριθεί στην ποδηλασία.

Μάλιστα ο ΠΗΓΑΣΟΣ με το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα του, ενημέρωσε για την τελευταία διάκριση του φέρελπι αθλητή του στο πανελλήνιο σιρκουί Τρικάλων:

«2η Θέση και Ασημένιο Μετάλλιο για τον Αντώνη Παπαδόπουλο του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021  πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από τον Άξιο και Δραστήριο Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων διασυλλογικός Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου με συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενώσεις Ποδηλασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων,  12 στροφές σε σύνολο 24χλμ., είχαμε την χαρά να απολαύσουμε  για ακόμη μία φορά την πολλά υποσχόμενη μελλοντική πιστοποίηση του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Δρόμου Μακεδονίας & Θράκης για το 2021 Αντώνη Παπαδόπουλο, ο οποίος αν και με πτώση στην τελευταία στροφή  και αφού προηγείτο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα κατάφερε να τερματίσει στην 2η Θέση.

Συγχαρητήριο στον νεαρό  Αθλητή του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης ο οποίος και σε αυτή  την ποδηλατική του εξομολόγηση,  χαρακτηρίστηκε από το χαμηλό ψιθύρισμα μιας ανήσυχης ψυχής», καταλήγει ο ΠΗΓΑΣΟΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά