Οντέρ Μουμίν: Για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, όλα τα παιδιά, όλων των σχολείων του Δήμου Ιάσμου, ζωγραφίσαμε για την ειρήνη.

 

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, συνάντησε τους μικρούς μαθητές στο Μέγα Πιστό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην πλατεία του χωριού, όπου ο κ. ΟντέρΜουμίν μοιράστηκε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά, ζωγραφίζοντας και… ταξιδεύοντας μαζί τους στον κόσμο της ειρήνης.  

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, όλα τα παιδιά, όλων των σχολείων του Δήμου Ιάσμου, ζωγραφίσαμε για την ειρήνη.

Είναι μια μέρα, που τα λόγια περισσεύουν, γιατί μιλούν οι μικροί μαθητές και μαθήτριές μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές, όλους τους εκπαιδευτικούς, όλους τους γονείς, από όλη την εδαφική περιφέρεια του δήμου, που συνέβαλαν σε αυτή την σπουδαία προσπάθεια», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου.

Εξάλλου, σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου, που θα διεξαχθεί στις 25-26 Σεπτεμβρίου.

Το διήμερο περιλαμβάνει καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις με συμμετοχή τοπικών μουσικών σχημάτων,  ενώ ξεχωρίζουν οι παρουσίες της Γλυκερίας, της Ντιλέκ Κοτς και της Darina Slavcheva Slavova.

Οι κρατήσεις εισιτηρίων γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Ιάσμου www.iasmos.gr και είναι δωρεάν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά