Ν.Ε Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : Και φέτος η κυβέρνηση Μητσοτάκη δε θα δώσει μέρισμα, θα κοροϊδέψει πάλι τις ευάλωτες ομάδες, θα διαλύσει τη χριστουγεννιάτικη αγορά

Την παρακάτω ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Ε Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ:

«Και φέτος η κυβέρνηση Μητσοτάκη  δε θα δώσει μέρισμα, θα κοροϊδέψει πάλι τις ευάλωτες ομάδες, θα διαλύσει τη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Ποιοι και πότε θα πάρουν τα 900 ευρώ, θα το μάθουμε μάλλον από τα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης ή από την Ομάδα «Αλήθειας»!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διέθετε ένα (1) δις, ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπολογίζει από 40 έως 100 εκ.!!!  Πάλι κοροϊδία λοιπόν.

o             Την ώρα που το κύμα ακρίβειας  γίνεται τσουνάμι και σαρώνει την αγορά.

o             Την ώρα που οι ανατιμήσεις και η ασύστολη κερδοσκοπία στην ενέργεια, πιάνουν από τον λαιμό εκατομμύρια νοικοκυριά. 

o             Την ώρα που  το κυβερνητικό επιτελείο μιλάει για ανάπτυξη της τάξεως του 6,5% για το 2021!!!

Και η μεγαλύτερη  κοροϊδία,

o             όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει φάει  τα αναδρομικά από τους συνταξιούχους 

o             όταν έχει τακτοποιήσει  τους πλούσιους χορηγούς της, καταργώντας τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ και απαλλάσσοντας από τη φορολογία τις γονικές παροχές έως 800.000 ευρώ

o             όταν μειώνει κατά 2% τον φορολογικό συντελεστή σε επιχειρήσεις που διατήρησαν την υψηλή τους κερδοφορία κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αυτά θα δώσει φέτος η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τι να περιμένεις ωστόσο από μία κυβέρνηση της οποίας, ο υπουργός Ανάπτυξης, δηλώνει ευθαρσώς, πως οι πολίτες δε χάνουν ούτε ένα ευρώ, λόγω της ακρίβειας, αφού ξοδεύουν αυτά που…εξοικονόμησαν, όταν οι τιμές ήταν χαμηλές. Και όπως μάλιστα πρόσθεσε εάν δεν αποταμίευσαν, πρόβλημά τους!

Χρόνια Πολλά και καλά(;) Χριστούγεννα!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά