Ο Αναστάσιος Δραγουδάκης Β΄ Αντιπρόεδρος στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

H Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, εκφράζει  δημόσια τα θερμά συγχαρητήριά της  στον επί σειρά ετών Πρόεδρο της Ένωσης,  Αστυνομικό Υποδιευθυντή ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο (Δ.Α. Δράμας/Επιτελ.), διότι στο πλαίσιο του 31ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., εξελέγη Β΄ Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) για το χρονικό διάστημα 2021-2024.

Ισχυροποιεί και αναβαθμίζει με αυτό τον τρόπο τη θέση της Ένωσης στην Ομοσπονδία, γεγονός που αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της πολυετούς δράσης του για την προώθηση των υψηλών ιδεωδών του συνδικαλισμού και ταυτόχρονα δήλωση εμπιστοσύνης των αστυνομικών στην ανάληψη υψηλών καθηκόντων στο Ανώτερο Συνδικαλιστικό Όργανο.

 

H Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης,  εκφράζει ταυτόχρονα τα συγχαρητήριά της και στον Αστυνόμο Α΄ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη (ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ.), για την εκλογή του ως τακτικό μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

"Ευχόμαστε και στους δύο καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και μια δημιουργική και παραγωγική θητεία", καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Τοπικά