Το "φλουρί" της Βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, στον Τάσο Θεοδωρίδη

Αν έχεις τύχη διάβαινε.....

Παρόλο, που ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης κ. Τάσος Θεοδωρίδης, με κάποια σχετική καθυστέρηση έδωσε το παρών στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, ήταν αυτός που έτυχε το "φλουρί" της Βασιλόπιτας του 2022

Τα κομμάτια της Βασιλόπιτας που έκοψε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μοιράστηκαν σε όλους τους παρόντες Δημοτικού Συμβούλους της Ξάνθης.

Όταν έφτασε στη συνεδρίαση, με λίγη καθυστέρηση ο Τάσος Θεοδωρίδης παρέλαβε το δικό του, τελευταίο κομμάτι και ανακάλυψε το "φλουρί" της Βασιλόπιτας.

Ιδιαίτερα χαρούμενος, ο γνωστός και για δεκαετίες εκλεγμένος, Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης, έλαβε και το δώρο που ακολουθούσε το "φλουρί" και δήλωσε ότι θα το αξιοποιήσει την κατάλληλη στιγμή.

Ο Τάσος Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης, σημείωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκει το "φλουρί" της Βασιλόπιτας, τονίζοντας ότι το φετινό δώρο, είναι ένας καλός προάγγελος για δημιουργικό και ευτυχισμένο 2022, ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που οι συγκυρίες έχουν φέρει στον δρόμο μας. Μάλιστα με μια δυνατή αίσθηση χιούμορ στην αποστροφή του λόγου του ανάφερε ότι η τύχη τον τελευταίο καιρό διαρκώς του χαμογελά, με αποτέλεσμα κάποιοι να τον κοιτούν σαν "γούρι" και να τον θέλουν κοντά τους.

Αισιόδοξος και χαμογελαστός, ευχήθηκε η νέα χρονιά να χαρίζει χαμόγελα σε όλους τους ανθρώπους και το 2022 να είναι ένας σημαντικός χρόνος για την ευημερία και την πρόοδο της Ξάνθης μας, πράγμα που το θεωρεί απολύτως βέβαιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά