Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών ‘ΣΤΗΡΙΖΩ’: διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά για τη στήριξη των μελών του- ενημερώνει η πρόεδρος κ. Κ.Χατζηβασιλείου

Μετρά μόλις 1,5 χρόνο ζωής, όμως η δράση του είναι πραγματικά άξια θαυμασμού. Μέσα σε 1,5 χρόνο ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών ‘ΣΤΗΡΙΖΩ’, και παρά τις αντιξοότητες της εποχής με την πανδημία, κατάφερε να επιτελέσει το βασικό σκοπό της ίδρυσης του : να στηρίζει, σε κάθε ανάγκη, τα μέλη του.

Ανέπτυξε συνεργασία με σούπερ μάρκετ της περιοχής , ώστε να τοποθετηθούν καρότσια για την προσφορά βασικών ειδών κατά την περίοδο των εορτών προκειμένου να μη λείψουν τα απαραίτητα από καμία μονογονεϊκή οικογένεια, ενώ σε δυο σούπερ μάρκετ της Ξάνθης υπάρχουν καθημερινά καρότσια που δέχονται προσφορές καταναλωτών για τη στήριξη των οικονομικά ευάλωτων μελών του συλλόγου.

Παράλληλα φροντίζει για τη διάθεση ρουχισμού, όπου υπάρχει ανάγκη, καθώς και για τη διανομή προϊόντων, όπως σήμερα που τα μέλη θα παραλάβουν πορτοκάλια.

Και δεν περιορίζεται η δράση μόνο στα προαναφερόμενα.  

Ξεκίνησε και  μια πλούσια λαχειοφόρο αγορά- με το λαχνό να κοστίζει μόλις ένα ευρώ- με τη στήριξη τοπικών επιχειρηματιών, ώστε και πάλι να στηριχθούν τα μέλη.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Κατερίνα Χατζηβασιλείου ενημέρωσε, μέσω της εκπομπής του δημοτικού ραδιοφώνου ‘ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ’, τους συμπολίτες /σες για τη μέχρι τώρα δράση του συλλόγου, ο οποίος είναι πανελλήνιος με έδρα την Ξάνθη, και για το πώς μπορούν , εφόσον το επιθυμούν , να συμμετάσχουν στη λαχειοφόρο αγορά, να διεκδικήσουν πλούσια δώρα και ταυτόχρονα να στηρίξουν το σύλλογο και τα μέλη του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις τοπικές επιχειρήσεις για τις προσφορές τους, ιδιαίτερα όμως ευχαρίστησε τον κόσμο της Ξάνθης που αγκάλιασε το σύλλογο και συνεχίζει να τον στηρίζει.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλες και όλους μια καλή δημιουργική χρονιά, με υγεία και αλληλεγγύη.

Όσες/οι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη λαχειοφόρο αγορά, αγοράζοντας λαχνό, θα πρέπει να  επισκεφθείτε τα γραφεία του συλλόγου στην οδό  Χατζησταύρου 1, από τις 10:00 π.μ. -13:00 μ.μ, ή να επικοινωνήσετε μέσω του λογαριασμού του συλλόγου στο FB ώστε να ενημερώσετε για την ημέρα που θα πάτε ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 0908677315.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου για τη λαχειοφόρο αγορά και το ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη με την κ. Κ. Χατζηβασιλείου.

Λαχειοφόρος αγορά του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών ‘ΣΤΗΡΙΖΩ’

«Ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ, διοργανώνει μια Λαχειοφόρο Αγορά, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα, όπου θα καλυφτούν ανάγκες κάθε Μονογονεϊκής Οικογένειας.

Σας καλούμε κοντά μας, προκειμένου να λάβετε μέρος στην προσπάθεια μας και παράλληλα να διεκδικήσετε δώρα, που διέθεσαν στο Σύλλογο μας καταστήματα της πόλης μας.

Μπορείτε να έρθετε στα γραφεία του Συλλόγου μας, κάθε μέρα από τις 10:00πμ, έως τη 13:00μμ. (Χατζησταύρου 1).

Η αξία κάθε λαχνού, είναι μόλις 1 ευρώ, όμως η χειρονομία κάθε συμπολίτη μας στην αγορά των λαχείων μας, είναι μεγάλης αξίας, αφού θα χαρίσει πολλά χαμόγελα στις Μονογονεϊκές Οικογένειες και τα παιδιά τους.

Ευχαριστούμε θερμά, τις επιχειρήσεις που μας υποστηρίζουν και διέθεσαν δωρεάν

προϊόντα τους, που είναι τα εξής:

1) Το Pilion Terra Hotel στην Πορταριά, του κυρίου Φωτιάδη Πολύκαρπου

(3 ήμερη διαμονή με πρωινό)

2)Τα καταστήματα 3SHOPS Δαστερίδης

(Ένα τραπέζι σαλονιού)

3)Το κατάστημα EXPERT - Τσιλιγγίρης

(Ένα ασύρματο τηλέφωνο)

4)Το κατάστημα ALLEGRO

(Γυναικεία μπλούζα)

5)Το βιβλιοπωλείο Πυραμίδα

(Μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ)

6)Το κατάστημα Λευκά είδη - Γιάννα

(Μια κουβέρτα Φλις 2,20 ×1,60)

7)Τα καταστήματα HONDOS CENTER

(Προϊόντα ομορφιάς)

8)Το κατάστημα Εμμανουηλίδης Gallery

(Ένα κάδρο 30 × 30 )

Σας ευχαριστούμε όλες κι όλους εσάς, που είστε δίπλα μας στο δύσκολο έργο μας.

Η στήριξη σας είναι η δύναμή μας και η συνέχεια στον αγώνα μας!!!

Εκ του ΔΣ

Η Πρόεδρος

Κατερίνα Χατζηβασιλείου».

 

Ακούστε την κ. Κατερίνα Χατζηβασιλείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά