Γυναίκες της Αγάπης: Συγκινητική η προσφορά των Ξανθιωτών στην Πασχαλινή της δράση για οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα

Τελειώνοντας την Πασχαλινή δράση (συλλογή τροφίμων) στο ξύλινο σπιτάκι της Πλατείας Ελευθερίας, η φιλανθρωπική επιτροπή Γυναίκες της Αγάπης  του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’ , μαζί με την ικανοποίηση του στόχου της, ευχαριστεί από καρδιάς τον Δήμο της πόλης μας για την παραχώρηση του χώρου και γενικά τη μεγάλη του στήριξη στις ανάγκες της και προσθέτει:

‘Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς γνωστούς και αγνώστους που συμμετείχατε με την Αγάπη σας και την προσφορά σας (δωρεές). Φροντίσατε να βοηθήσουμε ΜΑΖΙ για τις ανάγκες όλων αυτών των οικογενειών. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την οικογένεια Τοπούζογλου (Smirdex S.A. Coated Abrasives Industry) που είναι βασικός μας υποστηρικτής και συνοδοιπόρος στην όλη προσπάθεια του εθελοντικού έργου που κάνουμε. Ευχαριστούμε επίσης την επιχείρηση "Αλευροποιία Ξάνθης Αλεύρι Καλοπήτα" που με χαμόγελο κάθε μήνα ανελλιπώς φροντίζει να προσφέρει το αλεύρι στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Την επιχείρηση Sou-Em για την προσφορά της σε ζυμαρικά. Τον Κο Στέφανο Στεφανόπουλο (Paradise Radio 90.3) για την προσφορά του σε τσουρέκια καθώς και σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για την προσφορά τους σε δωρεάν διαφήμιση της γιορτινής μας δράσης. Σε όλους εσάς λοιπόν που δώσατε τόσα μα τόσα πολλά το ευχαριστώ είναι λίγο .Όπου η συνεργασία των πολλών.......εκεί και η ευλογία .

Για τη φιλανθρωπική επιτροπή Γυναίκες Της Αγάπης του Σ.Ε.Α. Ξάνθης

Η Προεδρεύουσα

Κριεζή Ελένη’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά