Μ. Τσέπελης: «Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για στερεά απόβλητα προστατεύει το περιβάλλον»

 

Την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών υποστηρίζει το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα στερεά απόβλητα, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ,  και Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, στην 14η  Πανελλήνια Σύνοδο των ΦΟ.Δ.Σ.Α. στην Αλεξανδρούπολη, που διεξάγεται από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022.

O Μανώλης Τσέπελης

Ο κ. Τσέπελης βρέθηκε στην 14η Πανελλήνια Σύνοδος των ΦΟ.Δ.Σ.Α. στην Αλεξανδρούπολη, όπου εισηγητές και επιστήμονες με γνώση και εμπειρία στα θέματα εναλλακτικής διαχείριση αποβλήτων, καθώς και εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων, της Κ.Ε.Δ.Ε και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, μοιράζονται τις γνώσεις και τα πορίσματά τους. 


«Το συνέδριο σηματοδοτεί την εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου αναφορικά με τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων ώστε στοχευμένα να πετύχουμε την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων…Μπορεί να καθυστερήσαμε για να πετύχουμε το στόχο μας (ΜΕΑ Αλεξανδρούπολης), ωστόσο έτσι μας είχαμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις τεχνολογικές εξελίξεις» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο φακό του “e24” ο κ. Τσέπελης.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.evros24.gr

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτικά
Τοπικά