Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνου Κουρτίδη, για το θάνατο του τέως Νομάρχη Ξάνθης Παναγιώτη Σαλτούρου

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Κουρτίδης, για το θάνατο του τέως Νομάρχη Ξάνθης Παναγιώτη Σαλτούρου, αναφέρει:

« Ως αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και δικηγόρος εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος πολιτευτή, δικηγόρου και τέως Νομάρχη Ξάνθης Παναγιώτη Σαλτούρου.

O Παναγιώτης Σαλτούρος, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ως δικηγόρος, πολιτευτής, άνθρωπος και Νομάρχης και άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄ Βαθμού, υπηρετώντας από τη θέση του Νομάρχη Ξάνθης, αλλά και άλλες θέσεις. Το σημαντικό του έργο είναι εμφανές σε όλο το Νομό Ξάνθης, την οποία αγάπησε με θέρμη και υπηρέτησε με σπουδή.

Ο Παναγιώτης Σαλτούρος υπήρξε εξαιρετικός συνάδελφος, αιρετός, πολιτικός, φίλος και άνθρωπος. Όλοι τον θυμούνται με σεβασμό και αγάπη, για την αμεσότητά του και τον προσφιλή και προσήνη χαρακτήρα του.

Καλό Παράδεισο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά