Σ.Τσιλιγγίρης : εγκρίθηκαν 450.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας δημοτικής οδοποιίας Δήμου Αβδήρων».

Εγκρίθηκαν 450.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου

«Βελτίωση οδικής ασφάλειας δημοτικής οδοποιίας Δήμου Αβδήρων», ενημερώνει ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο οποίος με ανάρτηση του στο fb ευχαριστεί τον υπουργό Μεταφορών-υποδομών και τους συνεργάτες του.

Αναφέρει: .

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό της καρδιάς μου Κώστα Καραμανλή - Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών - στον Διευθυντή του Γραφείου του και τους Συνεργάτες του, για την αμέριστη στήριξη και ανταπόκριση στα αιτήματα μου που αφορούν την Π. Ε. Ξάνθης.

Σήμερα με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για την Έγκριση δέσμευσης ποσού τετρακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ ( 450.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., σε βάρος του προϋπολογισμού του ενάριθμου έργου 2014ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571 του Π.Δ.Ε., διάθεσης ισόποσης πίστωσης και μεταβίβασης της στο ​Δήμο Αβδήρων Νομού Ξάνθης για την υλοποίηση του έργου

«Βελτίωση οδικής ασφάλειας δημοτικής οδοποιίας Δήμου Αβδήρων».

Με την σημερινή έγκριση κλείνει ένας κύκλος οικονομικής ενίσχυσης των Δήμων της Π.Ε. Ξάνθης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ευχαριστώ παρά πολύ και υπόσχομαι στη συνέχιση των προσπαθειών μου για το καλό του τόπου μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά