Διημερίδα από τον Δήμο Ξάνθης, για νέους αγρότες, άνεργους, νέους επιστήμονες,στο Ίδρυμα

 Αυτή την κρίσιμη οικονομικά περίοδο, όλοι οι Τοπικοί Φορείς του Νομού,  μέσα από την υλοποίηση του προγράμματος ΑΝΑ.ΣΑ προσπαθούν  να δώσουν τις απαραίτητες κατευθύνσεις, ώστε άνεργοι, νέοι αγρότες και επιστήμονες να αποκομίσουν  εξειδικευμένες γνώσεις και μεθόδους και να σταδιοδρομήσουν με προοπτική και επιτυχία στο δύσκολο πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί από τη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία που έχει επηρεάσει καταλυτικά όλη την κοινωνία.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση ΑΝΑ.Σ.Α. Αγροτικού Χώρου Ξάνθης, ο Δήμος Ξάνθης διοργανώνει την Δευτέρα 27 στις 11 το πρωί και την Τρίτη 28 Μαΐου, διημερίδα για την έναρξη του Σχεδίου Δράσης.


Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης,   προσκαλούν νέους αγρότες, ανέργους και νέους επιστήμονες, να συμμετάσχουν στη διημερίδα με θέμα:  «Τοπική Σύμπραξη για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων αγροτών- ανέργων  και νέων επιστημόνων στον αγροπεριβαλλοντικό και αγροδιατροφικό τομέα»  που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Καπναποθήκη Π, Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

Οικονομικά
Πολιτικά
Τοπικά