Θέατρο ‘Ανατολικά του Νέστου’: Πέφτει η αυλαία για το ‘ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΑΡΙΑ’, ανοίγει για τη ‘ΓΚΟΛΦΩ’

Με το έργο ‘ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΑΡΙΑ’ από το ‘ΤΑΒΛΙ’ του Δ.Κεχαϊδη, κλείνει τη χειμερινή σεζόν το θέατρο ‘Ανατολικά του Νέστου’ και ετοιμάζεται για τις  παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Στο χώρο όπου στεγάζεται το εργαστήρι, στην οδό Βουλγαροκτόνου 18, θα δοθούν σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στις 21:00 το βράδυ οι τελευταίες παραστάσεις στην πόλη της Ξάνθης ενώ την Κυριακή η αυλαία θα πέσει στον Πετεινό με την παράσταση που θα δοθεί στις 21:00 το βράδυ ( στο μνημείο).

Το ‘ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΑΡΙΑ’ υπενθύμισε ο Κώστας Λειβαδίτης είναι μια άλλη ανάγνωση των σημερινών αδιεξόδων μας .

Σημειώνεται ότι η διασκευή- σκηνοθεσία είναι των Βασίλη Λειβαδίτη και Φώτη Καρυώτη, η σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Λειβαδίτη ενώ και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι ίδιοι.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 21:00 το βράδυ, στο χώρο επί της οδού Βουλγαροκτόνου 18, οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου θα παρουσιάσουν μια παράσταση -πρόβα με αποσπάσματα από τις ‘Εσωτερικές Ειδήσεις’, του Μ.Ποντίκα.

Τέλος, στις 3 Ιουνίου ο θίασος του θεάτρου ‘Ανατολικά του Νέστου’ ξεκινά πρόβες για την θερινή σεζόν με τη θρυλική           ‘Γκόλφω’ του Περσιάδη.

Ακούστε τον Κ.Λειβαδίτη.

K Leivaditis-24052013 by Radio899 on Mixcloud

Καλλιτεχνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά