Κατεβαίνει και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου η Συμμαχία Ανατροπής

Την απόφαση να κατέλθει και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου πήρε η Συμμαχία Ανατροπής , η οποία παρά το πιεστικό, από πλευράς χρόνου, διάστημα  που απομένει έως τις επόμενες κάλπες ξεκίνησε και την προσπάθεια διεύρυνσης των συνεργασιών της με άλλα κόμματα.
 
Τη γνωστοποίηση της καθόδου της Συμμαχίας Ανατροπής στις εκλογές έκανε με παρέμβαση του στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου ο συντονιστής Ξάνθης του ΕΠΑΜ κ. Γιάννης Σιαμίδης , ο οποίος σημείωσε ότι παρά τις δυσκολίες που ενέχει η κάθοδος σε νέες εκλογές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δυσκολίες που προκύπτουν από το γεγονός ότι τα στελέχη των κομμάτων που απαρτίζουν τη Συμμαχία Ανατροπής είναι απλοί πολίτες με την καθημερινότητα τους να τρέχει αλλά και από τις οικονομικές απαιτήσεις που συνοδεύουν την κάθοδο στις εκλογές, ο αγώνας πρέπει να δοθεί.
Στόχος παραμένει ο ίδιος για τη Συμμαχία Ανατροπής , η αύξηση του ποσοστού της και η είσοδος στη Βουλή μιας ικανής αντιπολιτευτικής φωνής.
 
Όπως υποστήριξε στην προηγούμενη Βουλή υπήρχε μια… μονοκομματική Βουλή έξι κομμάτων , χωρίς καν αντιπολίτευση από το ΣΥΡΙΖΑ , που επέτρεψε στη ΝΔ να εφαρμόζει το τρίτο μνημόνιο που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με μοναδικό κόμμα που άσκησε αντιπολίτευση να είναι το ΜέΡΑ 25 –παρά , είπε, τις διαφορετικές θέσεις και απόψεις που εκφράζει σε σχέση με τη Συμμαχία Ανατροπής- που τελικά δεν κατόρθωσε να μπει στη Βουλή.
 
Εκτίμησε ότι  στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο δεν κατατέθηκε στην πολιτική συζήτηση που άνοιξε ούτε μια πρόταση για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου σε μια χώρα που το 90% του ΑΕΠ της είναι υπηρεσίες και κατανάλωση, γεγονός που καθιστά την οικονομία της θνησιγενή.
 
Κάλεσε τους πολίτες να ενημερωθούν για τις προγραμματικές προτάσεις όλων των κομμάτων πριν κάνουν τις επιλογές τους μπροστά στην κάλπη της 25ης Ιουνίου.
Ακούστε τον κ. Γιάννη Σιαμίδη.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου
Μοντάζ-επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
 
Εκλογές 2012
Πολιτικά
Τοπικά