Έρχεται σε λίγα λεπτά ο Αη Βασίλης στην Ξάνθη.

Σε λίγα λεπτά ο Αη Βασίλης του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Ξάνθης θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία όπου θα γίνουν τα εγκαίνια της Γειτονιάς του Αη Βασίλης 2013. Τις εκδηλώσεις στηρίζουν η Περιφέρεια ΑΜΘ  και ο Δήμος Ξάνθης, ενώ συμμετέχουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.

Για τρίτη χρονιά φέτος το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης απλώνει το χέρι στο συνάνθρωπο, λειτουργώντας τη Γειτονιά του Αη Βασίλη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και διαθέτοντας τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν σε άτομα, οικογένειες και ιδρύματα που έχουν ανάγκη.

Στο δική μας διακριτική ευχέρεια απομένει το πόσο θα στηρίξουμε τις πολυήμερες αυτές εκδηλώσεις ώστε να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

Το Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης και φέτος παρήγαγε τα μηνύματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Γειτονιά του Αη Βασίλη, όπως και όλη τη μουσική επένδυση και τα μηνύματα που ακούγονται στην Κεντρική Πλατεία με όλους αυτούς που συμμετέχουν και στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Περιοχής μας, Εφημερίδες, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί και Τηλεοπτικά Κανάλια έχουν τεθεί χορηγοί επικοινωνίας του θεσμού και συμβάλουν στο μέγιστο βαθμό στην επιτυχία των εκδηλώσεων. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

 

Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά