Ο Αη Βασίλης είναι πλέον στην Ξάνθη. Η πλατεία Δημοκρατίας φιλοξενεί τη γειτονιά του.

Ξεκίνησαν οι πολυήμερες εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Ξάνθης, με τη γειτονιά του Αη Βασίλη να αναπτύσσεται από χθες το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης με κύριο στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και τη στήριξη των οικογενειών και των δομών που έχουν ανάγκη.

Τα εγκαίνια χθες το βράδυ έκρυβαν εκπλήξεις στους παριστάμενους καθώς ο Αη Βασίλης εμφανίστηκε στην γειτονιά που ετοιμάστηκε με την συνεπικουρία του Δήμου Ξάνθης και την Περιφέρεια ΑΜΘ, σκορπίζοντας χαμόγελα και δώρα στους μικρούς που κρεμάστηκαν στην κυριολεξία από τα χείλη του.

Η Πέπη Στάντζιου μιλώντας σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή του Ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης έδωσε τον χαρακτήρα των εκδηλώσεων, μας μίλησε για το Καρουζέλ που από σήμερα θα είναι στην υπηρεσία των παιδιών και ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά το σύνολο των Συλλόγων της περιοχής, όπως και τα καταστήματα, τους επιχειρηματίες, τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και τις υπηρεσίες που στηρίζουν τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης της Γειτονιάς του Αη Βασίλη.

"Στην Ξάνθη και δεν ξέρω αν γίνεται και κάπου αλλού, πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά μια συλλογική προσπάθεια ξεπερνώντας κάθε όριο συνεργασίας και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο" σημείωσε η κα. Στάντζιου χαρακτηριστικά.

Ακούστε την Πέπη Στάντζιου.

 

Stantziou gia geitonia Ai Vasili 09 12 2013 by Radio899 on Mixcloud

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης και ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης χαιρετίζοντας την έναρξη των εκδηλώσεων επισήμαναν τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται στην Ξάνθη για τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και επικέντρωσαν στη σημασία της αισιοδοξίας που πρέπει να αγωνιζόμαστε για να κατακτήσουμε ώστε να διατηρήσουμε την ψυχική μας υγεία.
 

Karalidis Fotis 09 12 2013 by Radio899 on Mixcloud

Stylianidis Mihalis 09 12 2013 by Radio899 on Mixcloud

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά