Η Χορωδία του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης 89,9

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων  στη Σταυρούπολη, με την ευκαιρία  της Γιορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης ηχογράφησε το πρόγραμμα της  χορωδίας του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης που διεύθυνε ο γνωστός αλλά και πολύ σεμνός Πολύτιμος Θεοδωρίδης που ασχολείται με τα μουσικά πράγματα στην Ξάνθη επι δεκαετίες εντελώς αθόρυβα.

Όλοι οι  φιλοξενούμενοι της Σταυρούπολης απόλαυσαν το πρόγραμμα που ετοίμασε η πραγματικά εκπληκτική χορωδία του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, καθώς ο μαέστρος με πολύ  μεράκι την  προετοίμασε κατάλληλα ώστε οι εμφανίσεις της να είναι άψογες.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο  Ξάνθης που ηχογράφησε την εκδήλωση  και υποσχέθηκε μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του να τη μεταδώσει, σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του.

Πιστεύουμε ότι στο γιορτινό κλίμα των ημερών είναι καλό να θυμόμαστε τους ανθρώπους που εργάζονται, δημιουργούν και εκφράζονται γύρω μας, είναι άνθρωποι απλοί, της διπλανής πόρτας και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι ζεστοί και φιλόξενοι άνθρωποι της ορεινής μας περιοχής, της Σταυρούπολης που όλοι αγαπάμε.

  Ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου Πατέρας Σωφρόνιος Γκουτζίνης στο τέλος της εκδήλωσης μετέφερε τις Πατρικές ευχές του Μητροπολίτη μας και ευχήθηκε έναν προς ένα τους πολίτες

Σήμερα λοιπόν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ακούστε από τη συχνότητα της «Όμορφης Πόλης 89,9» ολόκληρη την εκδήλωση και για τους απόδημους Έλληνες από την Ιστοσελίδα μας radio899.gr

Χρόνια πολλά.

Καλλιτεχνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά