Στην Ξάνθη το Σάββατο ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης προσκεκλημένος της Ε.Α.Α.Σ Ξάνθης

Δημόσια πρόσκληση για να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση με προσκεκλημένο τον επίτιμο αρχηγό Γ.Ε.Σ , στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, προς τους συμπολίτες απηύθυνε μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού-παράρτημα Ξάνθης , υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης.

Η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ξάνθης, οι εκδόσεις Σπανίδη και ο εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη, όπως ήδη είναι γνωστό, συνδιοργανώνουν το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, στις 19:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Φ.Φραγκούλη , ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: « Θράκη-Πόντος» και παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του κ.Φραγκούλη « Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Για το βιβλίο του Φράγου Φραγκούλη θα μιλήσει ο διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών κ. Θεοφάνης Μαλκίδης ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ κ. Γεώργιος Γεωργιάδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθούν για την ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας της Ε.Α.Α.Σ να συντηρηθούν και να λειτουργούν τα οκτώ παρεκκλήσια στα Πομακοχώρια Ξάνθης.

Ακούστε τον κ. Γεωργιάδη.

Georgiadis 02 01 2014 by Radio899 on Mixcloud

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά