Ξάνθη: Αποκαταστάθηκε η βλάβη// Νερό σε όλη την πόλη, στα πολύ υψηλά σημεία, η συνήθης πίεση έως τις 16:00.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ εργάστηκαν από νωρίς το πρωί για την αποκατάσταση της βλάβης.

Τις εργασίες που επέβλεπε  επιτόπου η Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κα Ελισσάβετ Παυλίδου, μας δήλωσε ότι η αποκατάσταση και η επανασύνδεση στο δίκτυο ύδρευσης πραγματοποιήθηκε στις 15:00.

Η κα Παυλίδου σημείωσε ότι, άμεσα όλη η πόλη έχει νερό, όμως τα συνήθη επίπεδα πίεσης στα υψηλά σημεία θα επανέλθουν έως τις 16:00 περίπου και ευχαρίστησε θερμά όλους τους τεχνικούς της ΔΕΥΑΞ που αξιοποιώντας την εμπειρία τους, έδρασαν κεραυνοβόλα.

Η βλάβη παρουσιάστηκε σε δύσκολο σημείο στην Κανάρη με Ομήρου και οι απαιτητικοί λεπτοί χειρισμοί από τους τεχνικούς ήταν επιβεβλημένοι ώστε με ασφάλεια να αποκαταστήσουν και να επανασυνδέσουν τον κεντρικό αγωγό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ - Επιμέλεια : Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης