Ι Καμαρίδης με υποψηφίους συμβούλους στη Σταυρούπολη.

Την Κυριακή που μας πέρασε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης με υποψήφιους του συνδιασμού του επισκέφθηξκε τη Σταυρούπολη. Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός σημειώνει:

"Περιοδεία στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης πραγματοποίησε την Κυριακή, πλαισιωμένος από συνεργάτες και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Επισκέφθηκε τη Σταυρούπολη και το Νεοχώρι και συνομίλησε εκεί με τους κατοίκους, θέτοντας τους στόχους και τις βλέψεις της δημοτικής παράταξης για την ανάπτυξη της περιοχής και την προσπάθεια συγκράτησης του πληθυσμού.

Ο κ. Καμαρίδης τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ειδικού πλαισίου για τη Σταυρούπολη που θα περιλαμβάνει την υποστήριξη νέων αγροτών για την καλλιέργεια εξειδικευμένων προϊόντων, τα οποία έχουν άμεσο προωθητικό χαρακτήρα στη ζώνη του διεθνούς εμπορίου, γεγονός που θα αυξήσει άμεσα το εισόδημα των οικογενειών τους και θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας.

Δεσμεύθηκε ότι αυτό θα το πράξει υποστηρικτικά ο Δήμος, σε συνεργασία με ειδικευμένους γεωπόνους αλλά και στελέχη της αγροτικής οικονομίας.

Τέλος, ο κ. Καμαρίδης ξεκαθάρισε ότι θα κατατεθεί και ειδική πρόταση για την αξιοποίηση των πρώην στρατιωτικών εκτάσεων της περιοχής που σήμερα καταστρέφονται από το χρόνο και την εγκατάλειψη, προς όφελος των κατοίκων και της τοπικής οικονομίας."

 

Πολιτικά