Χρύσα Ούτση. Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης με τον Τέρενς Κουίκ

Φίλες και φίλοι, πολίτες του Ν. Ξάνθης

Είναι μεγάλη τιμή για μένα, αλλά και ταυτόχρονα ευθύνη, απέναντι σε όλους εσάς η επιλογή μου ως υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης για τον Ν. Ξάνθης,  με τον συνδυασμό «Μακεδονία – Θράκη - Ελλάδα μας»

Ο τόπος μας είναι η ψυχή μας, η κληρονομιά μας. Σήμερα ξεκινάει η μεγάλη προσπάθεια για την λήξη της στασιμότητας αυτού του τόπου.

Ο αγώνας ποτέ δεν είναι  εύκολος, ιδιαίτερα όταν έχεις απέναντι σου συνυποψήφιους που εναλλάσσονται χρόνια τώρα, στις καρέκλες της αυτοδιοίκησης.

 Οι καρεκλοκένταυροι  πολιτικοί, ακρωτηρίασαν την περιφερειακή συνείδηση. Ικέτες της κεντρικής εξουσίας, το μόνο που κατάφεραν με τις τακτικές ελεημοσύνης που τους παρείχαν, πρόσφεραν στην 1η περιφέρεια της Ελληνικής Δημοκρατίας, μόνο την παραγωγή ψηφισμάτων και την κατέταξαν στις πιο φτωχές περιφέρειες της Ευρώπης.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι ένας νέος άνθρωπος που σας ζητώ την ευκαιρία, να συμμετέχω στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται για τον τόπο μας. Υπόσχομαι ότι θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη σας, με αξιόπιστες πολιτικές αποφάσεις, χωρίς συμβιβασμούς, για την πρόοδο του Ν. Ξάνθης αλλά και της περιφέρειας μας.

Δεν θα τετραγωνίσω τον κύκλο, με συνέπεια, σκληρή εργασία και τιμώντας την κάθε άποψη, την κάθε αγωνία, θα διεκδικήσουμε ότι πραγματικά αξίζουμε για την ευημερία του νομού μας.

Οι ορίζοντες που ανοίγονται για την Θράκη του 21ου αιώνα απαιτούμε, να είναι τμήμα του Εθνικού Σχεδιασμού και όχι της απομόνωσης. Στόχος μας, η περιοχή να γίνει πηγή επαγγελματικής δημιουργίας για τους κατοίκους, αλλά και ελκυστική σε κεφάλαια και επισκέπτες.

Τις επόμενες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας και το όραμα μας για την 1η περιφέρεια της Ελλάδος την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη.

Δεν μας κρατάει κανένας. Δεν εξαρτώμεθα από κανέναν. Δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στις κάλπες του Μαΐου.

Με εκτίμηση,

ΟΥΤΣΗ ΧΡΥΣΑ

Η Υποψήφια Αντιεριφερειάρχης  Ν. Ξάνθης

με τον Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ,

με υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ.Τέρενς Νικόλαο Κουίκ.

Πολιτικά