Πάτροκλος Γάντζος, υποψήφιος σύμβουλος με το Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, στο Δήμο Ξάνθης.

Στην τελική ευθεία για την κάλπη, καθώς έξι ημέρες απομένουν από την Κυριακή 18 Μαΐου που θα κρίνει το αποτέλεσμα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου και 2ου βαθμού.

Τα επιτελεία των συνδυασμών σε πυρετώδη κατάσταση κάνουν τις τελευταίες κινήσεις για να πείσουν τους πολίτες να επιλέξουν τον καλύτερο και οι χειρισμοί γίνονται όλο και πιο προσεκτικοί καθώς οι τελευταίες ημέρες είναι κρίσιμες για να πεισθούν οι αναποφάσιστοι που θα κρίνουν και το τελικό αποτέλεσμα.

Θα ήταν τουλάχιστον αφελές, σε αυτή τη συγκυρία και με το μεγάλο αριθμό συνδυασμών και υποψηφίων τόσο στα Δημοτικά, όσο και στα Περιφερειακά, να υποστήριζε κανείς ότι τα αποτελέσματα των εκλογών είναι σήμερα προδιαγεγραμμένα.

Επικρατεί  απόλυτη ρευστότητα στη συμπεριφορά του εκλογικού σώματος και αυτές οι εκλογές θα δείξουν, ότι αργά το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε μια πρώτη  πραγματική εικόνα της κατάστασης και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό θα ολοκληρωθεί το βράδυ της δεύτερης Κυριακής,  γιατί απλά δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα,  το ποιος έχει προηγηθεί την πρώτη Κυριακή.

Ακούστε τον Πάτροκλο Γάντζο, υποψήφιο σύμβουλο με το Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, στο Δήμο Ξάνθης.

12.05.14 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΑΝΤΖΟΣ by Radio899 on Mixcloud

Πολιτικά