Στη δεύτερη ‘Πασχαλινή Κατασκήνωση Αγάπης’ καλεί τους Ξανθιώτες ο Σύλλογος ‘Οι Κατασκηνωτές’

Μια ακόμη ανοιχτή δράση κοινωνικής αλληλεγγύης ενόψει των Αγίων ημερών της εορτής του Πάσχα, διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος ‘Οι Κατασκηνωτές’ απευθύνοντας έκκληση προς τους  συμπολίτες να επιδείξουν την ίδια διάθεση προσφοράς με εκείνη που μέχρι σήμερα επέδειξαν σε όλες τις αντίστοιχες δράσεις του συλλόγου.

Από το προηγούμενο Σάββατο και μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη τα μέλη των Κατασκηνωτών συγκεντρώνουν με τη βοήθεια όλων μας, στο ‘Σπιτάκι Τέχνης, Έκφρασης και Πολιτισμού’ – στην Παλιά Πόλη, λίγο πιο πάνω από το παλιό Δημαρχείο- τρόφιμα μακράς διάρκειας και παιχνίδια για τα παιδιά, τα οποία θα προσφερθούν σε οικογένειες και μεμονωμένους συμπολίτες που βιώνουν την ανθρωπιστική κρίση ως συνέπεια της οικονομικής δυσπραγίας.

Το μέλος του Δ.Σ των Κατασκηνωτών και υπεύθυνος για τη δεύτερη ‘Πασχαλινή Κατασκήνωση Αγάπης’ κ. Κουτσούδης Νικόλαος, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, απηύθυνε έκκληση προς τους συμπολίτες να στηρίξουν τη δράση, τείνοντας χείρα βοηθείας και συμπαράστασης σε όσους δεν δύνανται να προσφέρουν στις οικογένειες τους τα απολύτως αναγκαία.

Τα μέλη του συλλόγου και όσοι εθελοντές το επιθυμούν, όλο αυτό το διάστημα της συγκέντρωσης των αγαθών, θα κατασκευάζουν και θα διακοσμούν λαμπάδες , τις οποίες θα δωρίζουν, μαζί με τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν, σε εκείνους τους συμπολίτες που σήμερα έχουν ανάγκη στήριξης από το συνάνθρωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις δράσεις αγάπης  οι Κατασκηνωτές συνεργάζονται με τις κοινωνικές δομές των τοπικών αρχών και οι επισκέψεις γίνονται με τη συνοδεία κοινωνικών λειτουργών.

Το στέκι των Κατασκηνωτών, ‘Το Σπιτάκι Τέχνης, Έκφρασης και Πολιτισμού’, λειτουργεί τις απογευματινές ώρες από τις 18:00 έως τις 21:00.

Ακούστε την συνέντευξη με τον κ. Ν.Κουτσούδη.

 

30.03.15 ΚΟΥΤΣΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ by Radio899 on Mixcloud

 
 
 
Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά