Αλέβ Σιαμπάν Ογλού:ίναι ιδιαίτερα σημαντικό να βγουν μπροστά οι νέοι άνθρωποι και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο τους

Σε μία περίοδο όπου η νέα γενιά δοκιμάζεται κι αυτή από την οικονομική κρίση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βγουν μπροστά οι νέοι άνθρωποι και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο τους.
 
Σε αυτό το πλαίσιο αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και να σας ανακοινώσω ότι είμαι υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 γιατί με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει ήδη έχει αποδείξει πως βρίσκεται δίπλα στην αγωνία των νέων και αγωνίζεται μαζί τους για ένα καλύτερο αύριο με καινοτόμες ιδέες και δράσεις.
 
Επιπλέον το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους και αυτό αποτελεί για εμένα επιπλέον ένα ακόμη σημαντικό λόγο να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του.
 
Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια μου  και όλοι μαζί να δώσουμε τη δύναμη στο κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, να πάρει στα χέρια του την τύχη του τόπου μας και να φέρει στην Ξάνθη ένα καλύτερο αύριο.
 
Αφήνουμε το χθες, προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι.
 
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΞΑΝΘΗΣ

 

ΑΛΕΒ ΣΙΑΜΠΑΝ ΟΓΛΟΥ

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά