Ο δρόμος προς την κάλπη περνά μέσα από το Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης.

Σπύρος Τσιλιγγίρης: όλοι μαζί θα δώσουμε τις μάχες για την Ξάνθη, δεν περισσεύει κανείς/ Πρώτη νίκη η μη ίδρυση της Νομικής Σχολής στην Πάτρα από την κυβέρνηση

Σε συστράτευση όλων των Ξανθιωτών, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα ή ποιόν υποψήφιο στήριξαν στις εκλογές της Κυριακής, όλων των συνυποψήφιων του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Ξάνθη που έδωσαν τον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην Ελλάδα και την Ξάνθη, των παλαιότερων έμπειρων στελεχών της Ν.Δ και των πρώην βουλευτών του κόμματος- πρωτίστως του Αλέκου Κοντού που εκπροσώπησε δυναμικά και επιτυχώς τη Ξάνθη και τη χώρα ως υπουργός-  αλλά και των νεότερων που με την ορμή τους ενδυναμώνουν τον κοινό αγώνα, κάλεσε μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο βουλευτής Ξάνθης της

Χουσεϊν Ζειμπέκ:’ θα δώσουμε τη μάχη για την Ξάνθη και την κοινωνία από την αντιπολίτευση/ Αυτή θα είναι η τελευταία κοινοβουλευτική μου θητεία’

 

Αυτή η κοινοβουλευτική θητεία θα είναι η τελευταία για τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ζεϊμπέκ Χουσεϊν. Το αποκάλυψε ο ίδιος, εξηγώντας και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου.

Μαρίνα Παυλίδου: Χαίρομαι που διαπέρασε το μήνυμα μου να πλημμυρίσουμε αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του

Μέσα από όλη αυτήν την δύσβατη εκλογική διαδικασία, καταφέραμε και βγήκαμε νικητές.

Όπως είπα, πολλές φορές, στην εξαιρετικά σύντομη προεκλογική μου εκστρατεία, μου αρέσει να μιλώ σε πρώτο πληθυντικό, γιατί στην πολιτική δεν χωρούν μονάδες, αλλά ομάδες. Έτσι, λοιπόν, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου έναν προς έναν, όλους αυτούς που είδαν σε εμένα και στο πρόσωπο μου, την καθαρότητα, την εντιμότητα και τη γνησιότητα του χαρακτήρα μου.

Μ. Πατεράκης: είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι κι έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί.

Στις 7 Ιουλίου, οι πολίτες μίλησαν και η ετυμηγορία τους ήταν ξεκάθαρη. Η κοινωνία θέλει με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάμε μπροστά ενωμένοι, όλοι μαζί, χωρίς κανένας να μένει πίσω, γιατί είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι κι έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ, Α.Αντωνιάδης, για το εκλογικό αποτέλεσμα: τοπικά επιβεβαιωθήκαμε και εκλέξαμε βουλευτή, πανελλαδικά ή θα εξελιχθούμε ή θα αφανισθούμε!

 

Επιβεβαιώθηκε η δημόσια εκφρασμένη πεποίθηση του Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Ξάνθης –και υποψήφιου βουλευτή με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ- κ. Ανέστη Αντωνιάδη, ότι η σύνθεση του τοπικού ψηφοδελτίου του ΚΙΝ.ΑΛ. διέθετε δυναμική εκλογής βουλευτή με την είσοδο του Μπαράν Μπουρχάν στη Βουλή.

ΟΕΒΕ Νομού Ξάνθης: Ως παραγωγικός φορέας, ελπίζουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των επαγγελματιών, μικρομεσαίων , αυτοαπασχολούμενων.

Η Πρόεδρος κ. Τσιακίρογλου Μαίρη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕ Νομού Ξάνθης, συγχαίρουν τους νεοεκλεγμένους Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κ. Τσιλιγγίρη Σπύρο, κ. Χουσεΐν Ζειμπέκ, κ. Μπαράν Μπουρχάν για την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η Ομοσπονδία Ξάνθης επιθυμεί να είναι αρωγός και συνεργάτης στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, προς όφελος της Ξάνθης αλλά και των πολιτών. Ως παραγωγικός φορέας, ελπίζουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των επαγγελματιών, μικρομεσαίων , αυτοαπασχολούμενων.

Οδυσσέας Βουρβουκέλης: Εύχομαι και ελπίζω πως η εμπιστοσύνη που έδωσαν οι Ξανθιώτες πολίτες θα επιστρέψει σε αυτούς με έργο

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους βουλευτές, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Σπύρο Τσιλιγγίρη και Μπαράν Μπουρχάν, που επελέγησαν από τους πολίτες του νομού Ξάνθης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Στο ΜέΡΑ25, η επιλογή της έδρας του Γραμματέα έγινε στην βάση κοινά αποδεκτής αρχής.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΜέΡΑ25

 

Ως γνωστόν, ο εκλογικός νόμος επιβάλει στον επί κεφαλής κάθε κόμματος να επιλέξει την ή τον εν δυνάμει εκλεγμένο, με σταυρό, βουλευτή που θα μείνει εκτός Βουλής. Εν προκειμένω, ένας εκ των τριών συνοδοιπόρων του ΜέΡΑ25 που ακολουθούν θα πρέπει να μείνει εκτός Βουλής, με απόφαση του κόμματος: Γιώργος Λογιάδης (Ηράκλειο, Κρήτης), Φωτεινή Μπακαδήμα (Β' Πειραιά), Σοφία Φουντουκίδου (Α' Θεσσαλονίκης)

 

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: Είμαστε παρόντες μέσα από διαδικασίες αυτοκριτικής, αποτίμησης και κυρίως συνοχής στους αγώνες που θα κληθούμε να δώσουμε μαζί με την κοινωνία, μέσα στην κοινωνία. Το μέλλον διαρκεί πολύ…

Μας δώσατε μια νίκη μέσα στην ήττα…

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μας στο Νομό Ξάνθης που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στο ΣΥΡΙΖΑ και του παρέδωσαν την ευθύνη να τους εκπροσωπήσει στο νέο κοινοβουλευτικό σκηνικό. Τιμούμε την πρωτιά που δώσατε στο ΣΥΡΙΖΑ, παγιώνοντας τον τόπο μας ως ένα μετερίζι προοδευτισμού σε ένα τοπίο περιβάλλουσας συντήρησης.

Ανέστης Αντωνιάδης: Έχουμε τα εχέγγυα, την όρεξη και την θέληση να δώσουμε ώθηση στην παράταξη, στον τόπο και να είμαστε στο πλευρό των εκλεγμένων βουλευτών μας.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Μετά την τελική ενσωμάτωση όλων των τμημάτων, θα αδράξω την ευκαιρία να σας εκφράσω με λίγα λόγια την αποτίμηση μου για το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από μια σύντομη προεκλογική περίοδο, τα μηνύματα συμπάθειας που δεχόμουν από αρκετές εκατοντάδες συμπολίτες μεταφράστηκαν τελικά, 980 από εσάς να γίνεται «Φίλοι Μου».

Σελίδες