Κάθε Σάββατο στις 19:00 συναντήσεις νέων για συζήτηση και προβληματισμούς, στο Κέντρο Νεότητας και Πολιτισμού της Μητρόπολης Ξάνθης

Η Μητρόπολη Ξάνθης στα πλαίσια της ποιμαντικής της μέριμνας, ενεργοποιεί συναντήσεις  ενήλικων νέων και φοιτητών από το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020.

  Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 19:00 στο Κέντρο Νεότητας και Πολιτισμού της Μητρόπολης που στεγάζεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου, απέναντι από την Οικία "Χατζιδάκι" με είσοδο από τον προαύλιο χώρο του ΙΝ Αγίου Βλασίου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τις εισηγήσεις και τον συντονισμό των συναντήσεων  θα πραγματοποιεί ο π. Ευθύμιος Βασιλειάδης και κάποιες φορές  καλεσμένοι ομιλητές της μητρόπολης.

Η προσέλευση είναι ελεύθερη για όλους τους νέους που θέλουν να  μοιραστούν τις σκέψεις, τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους σε θέματα που και οι ίδιοι μπορούν να ζητήσουν αλλά και να γνωρίσουν τη διδασκαλία της Εκκλησίας μέσω της Αγίας Γραφής, των Πατέρων και εκκλησιαστικών συγγραφέων.

Για οποιαδήποτε  πληροφορία και απορία υπάρχει η δυνατότητα όλοι να  να απευθύνονται  στον υπεύθυνο των συνάξεων στον τηλεφωνικό αριθμό:  6972 242 146.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Θρησκευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά