Απόστολος Ελευθεριάδης: Ξεκίνησε ο Υπερμαραθώνιος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος-Εργαζόμαστε συστηματικά για να προσελκύουμε επισκέπτες στην όμορφη Σταυρούπολη

Για 12η συνεχή χρονιά, η δημοτική ενότητα Σταυρούπολης φιλοξενεί τον  Υπερμαραθώνιο Αγώνα Ορεινής Διαδρομής 166 χιλιομέτρων.

Πρόκειται για ένα αγώνα ορεινής υπεραντοχής με στοιχεία περιπέτειας, που πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο στην οροσειρά της Κεντρικής Ροδόπης.

Η διαδρομή του αγώνα έχει κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, το Δασικό Χωριό «Ερύμανθος», στην περιοχή της Χαϊντούς, βόρεια της Σταυρούπολης.

Ο αγώνας ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 6 και θα ολοκληρωθεί, αύριο Σάββατο, στις 10 το βράδυ.

 

Ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Απόστολος Ελευθεριάδης μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο αναφέρθηκε σ’ αυτό το ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός, το οποίο σήμανε και την επανεκκίνηση ενός προγραμματισμού εκδηλώσεων στην περιοχή, εν καιρώ πανδημίας.

Εμείς, ως δημοτική αρχή προσπαθούμε να βοηθούμε και να συνδράμουμε σε κάθε γεγονός που αναδεικνύει τον τόπο μας», σημείωσε ο αντιδήμαρχος, υπογραμμίζοντας πως η δημοτική ενότητα εργάστηκε, όλο το προηγούμενο διάστημα σε όλα τα επίπεδα για να φέρει εις πέρας το αθλητικό αυτό γεγονός: «ασφάλεια, υποδομές και φιλοξενία εγγυώνται για μια σωστή και πετυχημένη διοργάνωση», υπογράμμισε.

Ο ίδιος, καλωσόρισε, μέσα από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου τους αθλητές -που και φέτος είναι πολλοί- τους συνοδούς και τους εθελοντές και τους ευχήθηκε να απολαύσουν τον αγώνα, μέσα στο υπέροχο τοπίο της Σταυρούπολης.

 

Οι βραβεύσεις των Πρώτων, στις 23 Οκτωβρίου

Ο κ. Ελευθεριάδης ανακοίνωσε, ότι η καθιερωμένη εκδήλωση των πρώτων μαθητών των σχολείων της Σταυρούπολης, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στις 23 Οκτωβρίου.

Στο σχολικό συγκρότημα Σταυρούπολης, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 13:00 το μεσημέρι, θα βραβευτούν οι εισακτέοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και οι «πρώτοι» των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής.

Πρόκειται για την εκδήλωση η οποία γίνεται με τη χορηγία του δημοσιογράφου Τάσου Κοντογιαννίδη, ο οποίος έχει αποφοιτήσει από το σχολείο της Σταυρούπολης.

«Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί εδώ και 20 χρόνια κάνει αυτή τη χορηγία. Αυτό που κάνει είναι πολύ μεγάλο ευεργέτημα» και πρόσθεσε με έμφαση: «Κάποια στιγμή θα πρέπει κι εμείς να τον τιμήσουμε».

 

Ακούστε τον κ. Α. Ελευθεριάδη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Ελευθερία Μούκανου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά